ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίβουμε το αγγούρι στον τρίφτη, το βάζουμε σε ένα πιάτο και το αλατίζουμε.
- Το αφήνουμε 5’ να βγάλει τα ζουμιά του, το στραγγίζουμε πολύ καλά και το βάζουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε το στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ 2%, το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, το πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Πιέζουμε το σκόρδο με το ειδικό εργαλείο (ή το ψιλοκόβουμε) και το ρίχνουμε μέσα στο μπολ.
- Προσθέτουμε τα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε σε ένα ρηχό πιάτο ραντίζοντας με λίγο ελαιόλαδο.