ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ.

Για να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας θα χρειαστούμε κάποιες βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές θα διατηρηθούν για ένα έτος μετά τη σημερινή αίτηση, εφόσον μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για προσφορές, νέα προϊόντα και διαγωνισμούς. Σε περίπτωση που ο λόγος της επικοινωνίας αφορά την αποστολή βιογραφικού ή συνεργασία με την εταιρία μας, οι πληροφορίες αυτές θα διατηρηθούν για ένα έτος μετά τη σημερινή αίτηση, ώστε να εξεταστούν εκ νέου για μελλοντικές θέσεις εργασίας και στη συνέχεια θα καταστραφούν. Αν δεν επιθυμείτε να δώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία, μπορείτε να κάνετε χρήση ψευδωνύμου και ψεύτικου email. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτή τη φόρμα, μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] για προσωπικά δεδομένα. Και θα απαντήσουμε σε αυτές το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από ένα μήνα.

Aν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση σχετικά με τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ, μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο τηλέφωνο: 800-8001234 (ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ) ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για πoιο ζήτημα θέλετε να μας μιλήσετε;

* Τα πεδία είναι απαραίτητα
Επιθυμώ να γίνω μέλος της ΟΛΥΜΠΟΣ
Επιθυμώ να εγγραφώ στο newsletter της ΟΛΥΜΠΟΣ

Αποδέχεστε χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Ελληνικά Γαλακτοκομεία, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για προσφορές, νέα προϊόντα και διαγωνισμούς

Αποδέχομαι Δεν Δέχομαι

Εάν έχετε στείλει το βιογραφικό σας, αποδέχεστε τα στοιχεία σας να διατηρηθούν για ένα έτος, προκειμένου να αξιολογηθούν για μελλοντικές θέσεις εργασίας.

Αποδέχομαι Δεν Δέχομαι

Για να δείτε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ελληνικά Γαλακτοκομεία, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων