Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που συμβάλλουν στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου. Οι Αξίες μας αποτελούν τον οδηγό με τον οποίο πορευόμαστε και είναι οι εξής:

Πρώτες Ύλες

Είμαστε πιστά προσανατολισμένοι στην παραγωγή προϊόντων με ελληνικές πρώτες ύλες διαφυλάσσοντας την ελληνική πρωτογενή παραγωγή και ενισχύοντας τους Έλληνες παραγωγούς αφού χρησιμοποιούμε μόνο ελληνικές πρώτες ύλες για την παραγωγή των προϊόντων μας.

Καταναλωτής

Η ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων αντανακλάται σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και πιο συγκεκριμένα στην προσεκτική συλλογή του φρέσκου νωπού γάλακτος και την επεξεργασία του, στον απόλυτα υγιεινό τρόπο συσκευασίας και τις άριστες συνθήκες αποθήκευσης προσφέροντας έτσι στον καταναλωτή προϊόντα ανώτερης ποιότητας, κάτι το οποίο αποτελεί ηθική δέσμευση για εμάς.

Άνθρωποι

Σεβόμαστε τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, για αυτό και επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων μας και φροντίζουμε για ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Περιβάλλον

Στην ΟΛΥΜΠΟΣ γνωρίζουμε ότι η ανάπτυξη της οικονομίας εξαρτάται άμεσα από την βιωσιμότητα του οικοσυστήματος. Συμβάλλουμε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση των φυσικών μας πόρων ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων μας στο φυσικό περιβάλλον.

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Εμείς στην ΟΛΥΜΠΟΣ αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, για αυτό καθημερινά φροντίζουμε να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης της κοινωνίας.

Αυθεντικότητα – Αγνότητα

Τα προϊόντα μας παράγονται από ελληνικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, στοχεύοντας έτσι, σε ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα.

Αξιοπιστία

Σεβόμαστε τον καταναλωτή και καθημερινά φροντίζουμε για το καλύτερο, διατηρώντας μία σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.