Λιγκουίνι με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας

υλικά

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα ψήνουμε σε ένα σχαροτήγανο (Season the fillets with salt and pepper and grill them on a pan)

Τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα ψιλοκόβουμε (Remove from the heat and chop them)

Βράζουμε τα λιγκουίνι σε αλατισμένο νερό για 8’-9’ (Boil the linguine in salted water for 8′-9′)

Στραγγίζουμε και τα βάζουμε στην κατσαρόλα (Drain and put them in the pot)

Ρίχνουμε Βούτυρο Soft Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ Με Τρούφα και ανακατεύουμε (Add soft butter with truffle and mix)

Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι σε δυνατή φωτιά την Κρέμα γάλακτος 12% ΟΛΥΜΠΟΣ, αλατοπιπερώνουμε και περιμένουμε μέχρι να αρχίσει να δένει (Put the double cream in a saucepan over high heat, season with salt and pepper and wait until it starts to thicken)

Προσθέτουμε το κοτόπουλο και κίτρινα τυριά ή παρμεζάνα και ανακατεύουμε (Add the chicken and cheese or parmesan and mix)

Αδειάζουμε πάνω από τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε (Pour over the pasta and mix)