– Μέθοδος Εκτέλεσης –
- Πλένουμε τα καλαμάρια, καθαρίζοντας το εσωτερικό τους πολύ καλά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
- Κόβουμε σε καρέ το κασέρι, τη φέτα, τις πιπεριές και τις λιαστές ντομάτες.
- Προσθέτουμε στο παραπάνω μείγμα πιπέρι, πάπρικα, κουκουνάρι και λίγο λάδι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές.
- Γεμίζουμε με το μείγμα αυτό τα καλαμάρια, έως τα ¾ και κλείνουμε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδες για να μη χυθεί η γέμιση.
- Ψήνουμε τα καλαμάρια σε σχαροτήγανο ή σε λαδωμένο ταψί στο φούρνο στους 180°C για μισή ώρα περίπου.