Καλαμάρια γεμιστά με φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ και πιπεριές

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Πλένουμε τα καλαμάρια, καθαρίζοντας το εσωτερικό τους πολύ καλά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
  • Κόβουμε σε καρέ το κασέρι, τη φέτα, τις πιπεριές και τις λιαστές ντομάτες.
  • Προσθέτουμε στο παραπάνω μείγμα πιπέρι, πάπρικα, κουκουνάρι και λίγο λάδι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές.
  • Γεμίζουμε με το μείγμα αυτό τα καλαμάρια, έως τα ¾ και κλείνουμε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδες για να μη χυθεί η γέμιση.
  • Ψήνουμε τα καλαμάρια σε σχαροτήγανο ή σε λαδωμένο ταψί στο φούρνο στους 180°C για μισή ώρα περίπου.