Κλασικό Κέικ Βανίλιας από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη

υλικά

Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ, το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε τα αυγά, ένα τη φορά συνεχίζοντας το χτύπημα.
Προσθέτουμε το γιαούρτι αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ 2% , το Γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7% , το αλεύρι γ.ο.χ. κοσκινισμένο, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε το μείγμα σε μία αλευροβουτυρωμένη φόρμα 10×30 εκ. ή στην κλασσική στρόγγυλη φόρμα για κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για περίπου 45’-55’.
Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει καλά, το ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.