– Μέθοδος Εκτέλεσης –
Για το κέικ:
- Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε όλα τα υλικά για το κέικ και χτυπάμε καλά, μέχρις ότου το μείγμα γίνει ομοιογενές.
- Βουτυρώνουμε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση, την πασπαλίζουμε με κακάο και αδειάζουμε το μείγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40’-50’ στους 180°C.
Για το γλάσο σοκολάτας:
- Σε μπεν μαρί ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κουβερτούρα και το μέλι. Αναδεύουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα.
- Μόλις το κέικ κρυώσει, το περιχύνουμε με το γλάσο σοκολάτας και πασπαλίζουμε με κακάο.