– Μέθοδος Εκτέλεσης –
- Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τα μπαχαρικά.
- Προσθέτουμε την κολοκύθα, τα καρότα, τις πατάτες και σοτάρουμε για ένα λεπτό.
- Συμπληρώνουμε το ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να πάρει βράση.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου 1 ώρα, μέχρι τα καρότα και η κολοκύθα να μαλακώσουν αρκετά.
- Προσθέτουμε το ρόφημα αμυγδάλου ΟΛΥΜΠΟΣ Καρπός χωρίς ζάχαρη και το αλάτι.
- Μόλις πάρει μια βράση, αφαιρούμε από τη φωτιά και πολτοποιούμε τη σούπα.
- Σερβίρουμε με φρυγανισμένα ψωμάκια και κολοκυθόσπορους.