Βελουτέ σούπα κολοκύθας με ρόφημα αμυγδάλου ΟΛΥΜΠΟΣ Καρπός και μπαχαρικά

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τα μπαχαρικά.
  • Προσθέτουμε την κολοκύθα, τα καρότα, τις πατάτες και σοτάρουμε για ένα λεπτό.
  • Συμπληρώνουμε το ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να πάρει βράση.
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου 1 ώρα, μέχρι τα καρότα και η κολοκύθα να μαλακώσουν αρκετά.
  • Προσθέτουμε το ρόφημα αμυγδάλου ΟΛΥΜΠΟΣ Καρπός χωρίς ζάχαρη και το αλάτι.
  • Μόλις πάρει μια βράση, αφαιρούμε από τη φωτιά και πολτοποιούμε τη σούπα.
  • Σερβίρουμε με φρυγανισμένα ψωμάκια και κολοκυθόσπορους.