Βασιλόπιτα χωρίς μίξερ

υλικά

Εκτέλεση:

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τις βανιλίνες.
  • Σε άλλο μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το ηλιέλαιο, το Γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7% και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε το μείγμα των υγρών στο μείγμα των στερεών και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ  και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  • Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί 26-28 εκ. με λαδόκολλα και βάζουμε το φλουρί.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς για περίπου 35’-40’.
  • Αφήνουμε να κρυώσει τελείως και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και αμύγδαλα φιλέ ψημένα.