Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τις βανιλίνες.
- Σε άλλο μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το ηλιέλαιο, το Γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7% και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το μείγμα των υγρών στο μείγμα των στερεών και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί 26-28 εκ. με λαδόκολλα και βάζουμε το φλουρί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς για περίπου 35’-40’.
- Αφήνουμε να κρυώσει τελείως και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και αμύγδαλα φιλέ ψημένα.