Εκτέλεση:
- Συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά που θα χρειαστούμε για την ομελέτα φούρνου με πατάτες, μανιτάρια, ψωμί του τοστ, λουκάνικα και κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ.
- Τοποθετούμε πρώτα το ψωμί σε ταψί.
- Το ψήνουμε για 25 λεπτά στους 150°C βαθμούς να ροδίσει καλά και να φρυγανιστεί.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα λουκάνικα και τα ψιλοκομμένα λαχανικά.
- Αφήνουμε λίγα λεπτά να μαραθούν.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος.
- Κάνουμε μία στρώση φρυγανισμένο ψωμί και πασπαλίζουμε τυρί.
- Αδειάζουμε τη μισό μίγμα.
- Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο ψωμί.
- Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και το υπόλοιπο μίγμα.
- Η ομελέτα φούρνου με μανιτάρια είναι τόσο εύκολη που θα την φτιάχνετε συχνά.
- Χτυπάμε τα αυγά με σύρμα, προσθέτουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος light.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό.
- Περιχύνουμε τα υλικά.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε βάρος επάνω.
- Αφήνουμε να ρουφήξει για 30 λεπτά.
- Πασπαλίζουμε ΦΕΤΑ ΟΛΥΜΠΟΣ και ψήνουμε την ομελέτα με κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C βαθμούς για 40 λεπτά.