Γλυκό ψυγείου με μπισκότα και γιαούρτι στραγγιστό

υλικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεκινάμε χτυπώντας στο μίξερ την άχνη με την κρέμα γάλακτος, μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί. Στη συνέχεια χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ, προσθέτουμε λίγο-λίγο το γιαούρτι και χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Σ’ ένα μετρίου μεγέθους ανοξείδωτο ή πυράντοχο ταψί -ή και πλαστικό- στρώνουμε τα μπισκότα, τη μισή κρέμα και έπειτα προσθέτουμε ξανά μπισκότα πάνω από την υπόλοιπη κρέμα. Τέλος βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο κι όταν κρυώσει καλά, στρώνουμε πάνω στην κρέμα τη μαρμελάδα.