Cheesecake με λευκή σοκολάτα

υλικά

Εκτέλεση:

  • Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ και ανακατεύουμε.
  • Αδειάζουμε το μείγμα μπισκότου σε ένα τσέρκι 20×20 εκ. στρωμμένο με λαδόκολλα και πιέζουμε μέχρι να έχουμε μια βάση.
  • Σε ένα μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός το τυρί κρέμα με την άχνη μέχρι να μαλακώσει.
  • Προσθέτουμε την κρύα κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ και συνεχίζουμε το χτπύπημα μέχρι να ενσωματωθεί και να έχουμε μια αφράτη κρέμα.
  • Στρώνουμε την κρέμα πάνω από τη βάση και τη βάζουμε στο ψυγείο για 10’.
  • Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τα 100 ml κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ.
  • Μόλις βράσει προσθέτουμε την λευκή σοκολάτα σε κομματάκια και ανακατεύουμε.
  • Αδειάζουμε το γλάσο πάνω από το cheesecake και το αφήνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.