Εκτέλεση:
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ και ανακατεύουμε.
- Αδειάζουμε το μείγμα μπισκότου σε ένα τσέρκι 20×20 εκ. στρωμμένο με λαδόκολλα και πιέζουμε μέχρι να έχουμε μια βάση.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός το τυρί κρέμα με την άχνη μέχρι να μαλακώσει.
- Προσθέτουμε την κρύα κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ και συνεχίζουμε το χτπύπημα μέχρι να ενσωματωθεί και να έχουμε μια αφράτη κρέμα.
- Στρώνουμε την κρέμα πάνω από τη βάση και τη βάζουμε στο ψυγείο για 10’.
- Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τα 100 ml κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ.
- Μόλις βράσει προσθέτουμε την λευκή σοκολάτα σε κομματάκια και ανακατεύουμε.
- Αδειάζουμε το γλάσο πάνω από το cheesecake και το αφήνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.