– Μέθοδος Εκτέλεσης –
- Λιώνουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα σε μπενμαρί και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Σε ένα ξεχωριστό μπολ χτυπάμε με μίξερ τα αυγά, το εκχύλισμα βανίλιας και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας-βουτύρου και χτυπάμε καλά.
- Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Βουτυρώνουμε τα πυρεξάκια και τα γεμίζουμε με το μείγμα μέχρι τα 2/3.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210οC για 10-14 λεπτά.