Κέικ με ρευστή σοκολάτα και βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Λιώνουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα σε μπενμαρί και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Σε ένα ξεχωριστό μπολ χτυπάμε με μίξερ τα αυγά, το εκχύλισμα βανίλιας και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας-βουτύρου και χτυπάμε καλά.
  • Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  • Βουτυρώνουμε τα πυρεξάκια και τα γεμίζουμε με το μείγμα μέχρι τα 2/3.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210οC για 10-14 λεπτά.