Εταιρεία

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

Ξεκινήσαμε με πλεονεκτήματα. Ο τόπος, η πρώτη ύλη, η εμπειρία, ήταν πολύτιμα εφόδια και εργαλεία στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Το μεράκι και η αγάπη όλων μας γι' αυτό που δημιουργούμε ήταν τα συμπληρωματικά στοιχεία που βοήθησαν να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα. Σκοπός μας δεν ήταν απλώς η δημιουργία αγνών και παραδοσιακών γεύσεων. Αυτές, έτσι κι αλλιώς, χάρη στην εξαίρετη πρώτη ύλη, υπήρχαν. Σκοπός μας ήταν να μας γνωρίσουν οι καταναλωτές και να πειστούν μέσα από τα προϊόντα μας, ότι δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Πρώτα απ' όλα για εμάς που ζούμε και εργαζόμαστε μέσα στις εγκαταστάσεις της, για τις οικογένειές μας, για τον άνθρωπο.

Σήμερα, η ΟΛΥΜΠΟΣ μας κάνει όλους υπερήφανους με την ανοδική πορεία της και κάνει εντονότερη τη δέσμευση που είχαμε θέσει στο ξεκίνημα. Να συνεχίσουμε να παράγουμε πάντα προϊόντα με ιδιαίτερη φροντίδα, απόλυτη αυστηρότητα στον τρόπο παραγωγής και μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος, ώστε στον καταναλωτή φίλο μας να φτάνει μόνο το άριστο.

Αυτή η δέσμευση δε θα σταματήσει ποτέ. Συνεχίζει όπως άρχισε από εδώ με τους συνεργάτες μας, πέρασε στον τόπο μας, εξαπλώνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα και αρχίζει με αυτές τις αρχές να βγαίνει έξω από αυτήν.