Εκτέλεση:
- Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη άχνη με το αλεύρι και ανακατεύουμε για 30″.
- Προσθέτουμε το κρύο βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ κομμένο σε κυβάκια και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να μαζευτεί η ζύμη γύρω από αυτό.
- Ρίχνουμε τα αμύγδαλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ενσωματωθούν.
- Πλάθουμε μπαλάκια των 20-25 γρ. σε λαδόκολλα σε 2 ταψιά τα πατάμε με το δάχτυλό μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160 για περίπου 15′-20′.
- Αφήνουμε τους κουραμπιέδες να κρυώσουν και τους βουτάμε σε μπόλικη άχνη.
- Τους βάζουμε σε μια πιατέλα και πασπαλίζουμε με άχνη .