– Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά της ζύμης και την αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
– Ρίχνουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση σε ένα μπολ και τα αναμιγνύουμε
– Κόβουμε τη ζύμη σε μερίδες, τις ανοίγουμε σε στρογγυλό σχήμα και γεμίζουμε με τη γέμιση.
– Κλείνουμε και σφραγίζουμε ελαφρά τη ζύμη.
– Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε καλά και από τις δύο μεριές.
– Σερβίρουμε με στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ και μέλι.
Μαργαρίτα Σ.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με “Τα Δικά μας ΝΑΙ!” εδώ.