Ζαμπονοκασερόπιτα με 4 υλικά

υλικά

  • Σε ένα μπολ ζυμώνουμε το αλεύρι με το αλάτι και το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ
  • Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8 ίσα μέρη.
  • Φτιάχνουμε 8 μπάλες.
  • Αλευρώνουμε τα χέρια μας και την κάθε μπάλα και την ανοίγουμε.
  • Βάζουμε μέσα τα τυριά και τα αλλαντικά και κλείνουμε μέχρι να σχηματιστεί και πάλι μια μπάλα.
  • Αλευρώνουμε και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο.
  • Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.