ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το ζαμπόν, το τυρί σε κύβους, τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και βάζουμε κάτω σταυρωτά 2 φύλλα κρούστας διπλωμένα στη μέση.
- Βουτυρώνουμε και απλώνουμε μια στρώση ζαμπόν – τυρί.
- Στη συνέχεια βάζουμε από επάνω ένα φύλλο κρούστας κάθε φορά, βουτυρώνουμε και στρώνουμε ζαμπόν – τυρί σε κάθε φύλλο μέχρι το τελευταίο.
- Με το τελευταίο φύλλο σκεπάζουμε την πίτα μας και την κόβουμε σε κομμάτια.
- Αδειάζουμε στο λιωμένο βούτυρο που μας έμεινε 1 κούπα γάλα και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα.
- Προσθέτουμε 3 αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Περιχύνουμε με το μείγμα την πίτα μας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και σερβίρουμε.