Χυλοπίτες με τυριά

Χυλοπίτες με κεφαλοτύρι, γραβιέρα και κασέρι ΟΛΥΜΠΟΣ. Ο τέλειος συνδυασμός τυριών για ένα απολαυστικό γεύμα
ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
original-42ADECCC-4C-4153-AE2A-1522C15DB04C-copy_0000_Layer-2-aspect-ratio-0-0
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο πλήρες
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο πλήρες
kaseri-packshot-gallery-0
Κασέρι Π.Ο.Π.
Κασέρι Π.Ο.Π.
graviera-packshot-gallery-0
Γραβιέρα
Γραβιέρα
kefalotiri-packshot-gallery-0
Κεφαλοτύρι
Κεφαλοτύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τις χυλοπίτες και προσθέτουμε Φρέσκο γάλα επιλεγμένο πλήρες, ζωμό από κοτόπουλο ή νερό και αλάτι.
  2. Φέρνουμε σε βρασμό, χαμηλώνουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσουν.
  3. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν και να χυλώσουν οι χυλοπίτες.
  4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ενσωματώνουμε τα τριμμένα τυριά.
  5. Προσθέτουμε Βούτυρο αγελάδος και ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθεί.
  6. Σερβίρουμε με φρέσκο τριμμένο πιπέρι και τριμμένο Κεφαλοτύρι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμη πίτσα σε 5’
Νηστίσιμη πίτσα σε 5’
Συνταγή ογκρατέν ζυμαρικών
Συνταγή ογκρατέν ζυμαρικών
gliko se potiri
Γλυκάκι στο ποτήρι με βελούδινη κρέμα σε 5 λεπτά
Γλυκάκι στο ποτήρι με βελούδινη κρέμα σε 5 λεπτά