Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα

υλικά

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να μαζευτεί η ζύμη γύρω από τα τοιχώματα.

Αλευρώνουμε ελαφρώς τον πάγκο και ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο.

Κόβουμε με χριστουγεννιάτικα κουπάτ τα μπισκότα.

Βάζουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160 για περίπου 15’-20’.

Λιώνουμε τη κουβερτούρα, προσθέτουμε το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε.

Βουτάμε τα μπισκότα στην κουβερτούρα και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.

 

*Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 50ml Φυσικό Χυμό Πορτοκάλι ΟΛΥΜΠΟΣ