Νηστίσιμα vegan cupcakes χωρίς μίξερ

Πεντανόστιμη συνταγή για νηστίσιμα – Vegan Cupcakes χωρίς μίξερ με κρέμα από ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη
ΥΛΙΚΑ
  • 170 γρ. Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
  • 180 γρ. χυμός πορτοκαλιού
  • 85 γρ. ηλιέλαιο
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 245 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ.γ. σόδα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 βανιλίνη
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γ. ξίδι λευκό
  • 2 κ.σ. κακάο
ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε 1 μπολ ανακατεύουμε το χυμό πορτοκαλιού, το λευκό ξύδι, τη μαγειρική σόδα, το ηλιέλαιο, το νερό, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη βανιλίνη.
  2. Τοποθετούμε το μείγμα μας αρχικά σε 12 χάρτινες θήκες για κεκάκια και στη συνέχεια σε 1 ταψί με θέσεις για κεκάκια.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 175 °C για περίπου 30 λεπτά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμη πίτσα σε 5’
Νηστίσιμη πίτσα σε 5’
Συνταγή ογκρατέν ζυμαρικών
Συνταγή ογκρατέν ζυμαρικών
gliko se potiri
Γλυκάκι στο ποτήρι με βελούδινη κρέμα σε 5 λεπτά
Γλυκάκι στο ποτήρι με βελούδινη κρέμα σε 5 λεπτά