Τζατζίκι και Τυροκαυτερή!

υλικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τζατζίκι

  1. Τρίβουμε στον τρίφτη από την χοντρή πλευρά 1 μεγάλο αγγούρι και το βάζουμε μέσα σε ένα μπολ.
  2. Ρίχνουμε το αλάτι και το αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά.
  3. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ, το σκόρδο, το λευκό ξίδι, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  4. Στραγγίζουμε πολύ καλά το αγγούρι και το ρίχνουμε μέσα στο μπολ.
  5. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο τον ρίχνουμε μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε.
  6. Προσθέτουμε έξτρα αλάτι αν χρειαστεί.

Τυροκαυτερή

  1. Σε ένα μπολ σπάμε με το πιρούνι το Τυρί Φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ.
  2. Προσθέτουμε το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  3. Ψιλοκόβουμε μια πράσινη καυτερή πιπεριά και την ρίχνουμε μέσα στο μπολ.
  4. Προσθέτουμε πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι.

Σερβίρουμε με φετούλες καυτερής πιπεριάς και φρέσκο ελαιόλαδο!