Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Ρόφημα Καρπός Βρώμη Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, το ηλιέλαιο, το κακάο σκόνη, το μπέικιν, τη μαγειρική σόδα, τις βανιλίνες, τη στέβια και τα ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε το αλεύρι γ.ο.χ., το ξύδι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
- Σε ένα ταψάκι 25×30 εκ. αλείφουμε ηλιέλαιο και προσθέτουμε το μείγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 20 λεπτά στους 200οC.
- Με ένα πινέλο αλείφουμε όλο το παντεσπάνι με Ρόφημα Καρπός Βρώμη Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ.
- Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα υγείας με στέβια και την αφήνουμε στην άκρη.
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το Ρόφημα Καρπός Βρώμη Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, το κακάο σκόνη, το κορν φλάουρ, τη στέβια και ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να πήξει.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τις 2 βανιλίνες και την κουβερτούρα.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει η κουβερτούρα και ρίχνουμε την κρέμα πάνω από το παντεσπάνι.
- Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη να εφάπτεται πολύ καλά πάνω από την κρέμα.
- Το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Θρυμματίζουμε με ένα πίλνερ νιφάδες κουβερτούρας με στέβια σε όλη την επιφάνεια και κόβουμε το γλυκό σε κομμάτια.