Σοκολατένια Πάστα Χωρίς Ζάχαρη

υλικά

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Ρόφημα Καρπός Βρώμη Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, το ηλιέλαιο, το κακάο σκόνη, το μπέικιν, τη μαγειρική σόδα, τις βανιλίνες, τη στέβια και τα ανακατεύουμε καλά.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι γ.ο.χ., το ξύδι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
  3. Σε ένα ταψάκι 25×30 εκ. αλείφουμε ηλιέλαιο και προσθέτουμε το μείγμα.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 20 λεπτά στους 200οC.
  5. Με ένα πινέλο αλείφουμε όλο το παντεσπάνι με Ρόφημα Καρπός Βρώμη Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ.
  6. Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα υγείας με στέβια και την αφήνουμε στην άκρη.
  7. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το Ρόφημα Καρπός Βρώμη Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, το κακάο σκόνη, το κορν φλάουρ, τη στέβια και ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να πήξει.
  8. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τις 2 βανιλίνες και την κουβερτούρα.
  9. Ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει η κουβερτούρα και ρίχνουμε την κρέμα πάνω από το παντεσπάνι.
  10. Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη να εφάπτεται πολύ καλά πάνω από την κρέμα.
  11. Το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα στο ψυγείο για 2 ώρες.
  12. Θρυμματίζουμε με ένα πίλνερ νιφάδες κουβερτούρας με στέβια σε όλη την επιφάνεια και κόβουμε το γλυκό σε κομμάτια.