Νηστίσιμο Αφράτο κέικ με κρέμα σοκολάτας

υλικά

Εκτέλεση:

1.Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνω το Ρόφημα Καρπός Βρώμη Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ, το κακάο και ανακατεύω πάνω στη φωτιά μέχρι να πήξει.
2.Αποσύρω από τη φωτιά, προσθέτω τις βανιλίνες, ανακατεύω και το αφήνω στην άκρη.
3.Σε ένα μπολ ρίχνω τον Φυσικό Χυμό Πορτοκάλι ΟΛΥΜΠΟΣ, το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη, τις βανιλίνες, το ξύσμα πορτοκάλι, το μπέικεν και ανακατεύω με το σύρμα.
4.Προσθέτω το αλεύρι γ.ο.χ., τη μαγειρική σόδα και ανακατεύω μέχρι να έχω ένα λείο μείγμα.
5.Σε μια αλευρολαδωμένη φόρμα 25χ30 εκ. ρίχνω το μείγμα και το στρώνω.
6.Βάζω την κρέμα μέσα σε ένα κορνέ και την απλώνω σε γραμμές απευθείας πάνω στο μείγμα.
7.Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 60 λεπτά στους 180 c.

Το πιο νόστιμο και αφράτο νηστίσιμο κέικ με κρέμα σοκολάτας!!!