Εκτέλεση:
- Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε το αλεύρι, το καλαμποκάλευρο, το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο, την πάπρικα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Βουτάμε τα μανιτάρια μέσα σε ένα μπολ με νερό, τα τινάζουμε και έπειτα τα πανάρουμε μέσα στο μείγμα.
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε μπόλικο λάδι το αφήνουμε να κάψει και ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια, 1 με 2 κάθε φορά.
- Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουνε ένα χρυσαφί χρώμα και τα αφήνουμε να στραγγίξουν πάνω σε απορροφητικό.
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά το κρεμμύδι.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Ρόφημα Καρπός Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά να διαλυθεί τελείως.
- Το ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να πήξει.
- Σερβίρουμε με ρύζι και σαλάτα ή ό,τι άλλο μας αρέσει!!
Πεντανόστιμη νηστίσιμη συνταγή για όλη την οικογένεια!!!