Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ, το νερό, το Ηλιέλαιο, την μαγιά, την ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα.
- Ρίχνουμε το αλάτι και συνεχίζουμε ρίχνοντας το αλεύρι σιγά σιγά μέχρι να σχηματιστεί ένα ζυμάρι που να μην κολλάει!
- Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το αφήνουμε να ξεκουραστεί 50 λεπτά.
- Μετράμε και κόβουμε την ζύμη σε κομμάτια των 50 γρ και φτιάχνουμε με κυκλικές κινήσεις μικρά μπαλάκια.
- Πατάμε το κάθε μπαλάκι έτσι ώστε να σχηματιστεί μια μικρή στρογγυλή επίπεδη ζύμη και με ένα μικρό κουταλάκι γεμίζουμε στην μέση μια μικρή ποσότητα με τυρί Φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ.
- Κλείνουμε την ζύμη πολύ καλά, δίνουμε σχήμα και τοποθετούμε τα μπουρεκάκια με την ένωση προς τα κάτω σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Αλείφουμε με αυγό και Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για περίπου 40 με 45 λεπτά στους 180c.
Πεντανόστιμα και αφράτα μπουρεκάκια για όλες τις ώρες!!
Καλή σας επιτυχία!!!