Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ (σε θερμοκρασία δωματίου) και προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη.
- Με ένα μίξερ τα χτυπάμε πολύ καλά να αφρατέψουν για περίπου 4-5 λεπτά.
- Προσθέτουμε το αλεύρι γ.ο.χ σιγά σιγά μέχρι να σχηματιστεί μια ωραία ζύμη.
- Την βάζουμε σε μια μεμβράνη και έπειτα στο ψυγείο για 10 λεπτά.
- Μετράμε 20 γρ το κάθε μπαλάκι και δίνουμε ότι σχήμα θέλουμε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 12-15 λεπτά στους 180 c
Τα πιο νόστιμα και εύκολα μπισκότα βουτύρου είναι έτοιμα!
Μπορούμε να προσθέσουμε σταφίδες, σταγόνες κουβερτούρας, ξηρούς καρπούς ή ότι άλλο μας αρέσει.