Ελαφριά Κρέμα Λεμονιού

υλικά

Εκτέλεση:

 

• Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ, την άχνη, το αλάτι, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα και ανακατεύουμε με το σύρμα.
• Προσθέτουμε την κρύα κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ 35% και χτυπάμε με μίξερ χειρός μέχρι να γίνει μια μους.
• Γεμίζουμε τον πάτο από 6 μπολ με μπισκότο, κρέμα, ξανά μπισκότο και τέλος με κρέμα.
• Τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
• Γαρνίρουμε με ξύσμα λεμονιού και τριμμένα μπισκότα.