Ελαφριά κρέμα λεμονιού

Συνταγή για ελαφριά κρέμα λεμονιού με στραγγιστό γιαούρτι και κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ, από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη
ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
krema-galaktos-35-packshot-gallery-0
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το Στραγγιστό γιαούρτι 2%, την άχνη, το αλάτι, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα και ανακατεύουμε με το σύρμα.
  2. Προσθέτουμε την κρύα Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και χτυπάμε με μίξερ χειρός μέχρι να γίνει μια μους.
  3. Γεμίζουμε τον πάτο από 6 μπολ με μπισκότο, κρέμα, ξανά μπισκότο και τέλος με κρέμα.
  4. Τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
  5. Γαρνίρουμε με ξύσμα λεμονιού και τριμμένα μπισκότα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμη πίτσα σε 5’
Νηστίσιμη πίτσα σε 5’
Συνταγή ογκρατέν ζυμαρικών
Συνταγή ογκρατέν ζυμαρικών
gliko se potiri
Γλυκάκι στο ποτήρι με βελούδινη κρέμα σε 5 λεπτά
Γλυκάκι στο ποτήρι με βελούδινη κρέμα σε 5 λεπτά