Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ βάζουμε την κουβερτούρα σπασμένη σε μικρά κομμάτια, προσθέτουμε το βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ και τα λιώνουμε στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε ελαφρά, προσθέτουμε τα αυγά χτυπώντας με το σύρμα και στη συνέχεια τη ζάχαρη και το αλεύρι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Βάζουμε το μείγμα σε μια κανάτα και γεμίζουμε 5 φορμάκια για σουφλέ τα οποία έχουμε αλείψει με βούτυρο και κακάο.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 190 βαθμούς για περίπου 10′-11′.
- Γαρνίρουμε προαιρετικά με άχνη ή με μια μπάλα παγωτό, σιρόπι σοκολάτας και σερβίρουμε.