ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλέθουμε τα σοκολατένια πτι μπερ και κρατάμε 50 γρ. για το γαρνίρισμα.
- Βάζουμε σε ένα μπολ τα αλεσμένα πτι μπερ, το στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ 2% και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Τοποθετούμε το μισό μείγμα σε τσέρκι 20 εκ. πάνω σε μια λαδόκολλα και το απλώνουμε.
- Προσθέτουμε και απλώνουμε τη μισή πραλίνα.
- Ξεφορμάρουμε και χρησιμοποιούμε το ίδιο τσέρκι για να ανοίξουμε και την υπόλοιπη ζύμη σαν δίσκο.
- Φορμάρουμε ξανά με το τσέρκι την πρώτη ζύμη με την πραλίνα και καπακώνουμε με τον δεύτερο δίσκο.
- Απλώνουμε την υπόλοιπη πραλίνα και γαρνίρουμε με τα 50 γρ. τριμμένου μπισκότου.
- Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο προαιρετικά για 5’ και ξεφορμάρουμε.