Σάντουιτς με αυγοσαλάτα και αβοκάντο

υλικά

Εκτέλεση:

Για το σάντουιτς
Αλείφουμε με το ελαιόλαδο τις φέτες του ψωμιού. Προθερμαίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία, προσθέτουμε τις λαδωμένες φέτες του ψωμιού και τους δίνουμε ωραίο χρώμα και στις δύο πλευρές. Αφαιρούμε τις φέτες του ψωμιού και τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.

Στις δύο από τις τέσσερις φέτες ψωμιού απλώνουμε και μοιράζουμε την γαλλική σαλάτα. Συνεχίζουμε απλώνοντας την αυγοσαλάτα, στρώνουμε ομοιόμορφα τις φέτες του αγγουριού, το αβοκάντο και καλύπτουμε με τις δύο φέτες ψωμιού που έχουν μείνει.

 

Για την αυγοσαλάτα
Βάζουμε το Στραγγιστό Γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ 5% λιπαρά και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε την γεύση με αλάτι, αν χρειάζεται.