Παγωτό Αμυγδάλου με Κομματάκια Σοκολάτας

υλικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το Ρόφημα Καρπός Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, την ζάχαρη, το κορν φλάουρ, την υγρή βανίλια και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να έρθει σε σημείο βρασμού.

2.Το ρίχνουμε σε ένα μπολ, το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα στο ψυγείο για 1 ώρα.

3.Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρύα Κρέμα Γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ με 35% Λιπαρά μέχρι να έχουμε μια μαλακή σαντιγί.

4.Προσθέτουμε την κρέμα αμυγδάλου, τα ψιλοκομμένα κομμάτια κουβερτούρας και ανακατεύουμε από μέσα προς τα έξω το μείγμα.

5.Σπάμε σε έναν πολυκόφτη το αμύγδαλο και το προσθέτουμε στο μείγμα.

6.Σε μια φόρμα 28χ15 εκ. προσθέτουμε το μείγμα, το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το αφήνουμε να παγώσει στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.

7.Αφήνουμε 10-15 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου το παγωτό και μετά σερβίρουμε.

8.Προαιρετικά γαρνίρουμε με γκρανόλα σοκολάτας και σιρόπι σοκολάτας.

 

Απλά πεντανόστιμο και πλούσιο στη γεύση!!

Καλή σας επιτυχία!!