Εκτέλεση:
- Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το Ρόφημα Καρπός Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, τη βανίλια και ανακατεύουμε με ένα σύρμα πάνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει.
- Αδειάζουμε την κρέμα σε ένα μπολ, την σκεπάζουμε με μια μεμβράνη να εφάπτεται πάνω στην κρέμα καλά και την αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα στο ψυγείο για 1/2 ώρα.
- Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε το νερό, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα.
- Μετράμε 3 φύλλα κάθε φόρα και ραντίζουμε πολύ καλά με το μείγμα που φτιάξαμε και βάζουμε το ένα φύλλο πάνω στο άλλο.
- Προσθέτουμε 1/4 της κρέμας στο κέντρο του φύλλου, ραντίζουμε περιμετρικά της κρέμας και κλείνουμε σε σχήμα φακέλου ραντίζοντας την κάθε μεριά που κλείνουμε.
- Κάνουμε την ίδια διαδικασία με όλα τα φύλλα και τοποθετούμε τις μπουγάτσες τη μία δίπλα στην άλλη σε ένα ταψί κουζίνας, αλείφοντάς τες εξωτερικά με το μείγμα που τις ραντίσαμε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 50-60 λεπτά στους 180ο C.
- Τις αφήνουμε ελαφρώς να κρυώσουν και τις πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Πεντανόστιμες νηστίσιμες μπουγάτσες που θα λατρέψετε!!
Καλή σας επιτυχία!!