Εκτέλεση
- Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά
- Κόβουμεταμανιτάριαστα4
- Βάζουμε 1 κ.σ. Βούτυρο Soft Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ Με Τρούφα στο τηγάνικαιρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο
- Μόλις λιώσει το βούτυρο προσθέτουμε και τα μανιτάρια
- Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια και καπακώνουμε
- Αφήνουμε το τηγάνι με κλειστό καπάκι μέχρι να βγάλουν τα μανιτάρια τα ζουμιά τους
- Μόλις είναι έτοιμα αφαιρούμε το καπάκι, δυναμώνουμε τη φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά (όχι όλα) και αφαιρούμε από τη φωτιά
- Αδειάζουμε τα μανιτάρια σε ένα πιάτο και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό