Μανιτάρια σωτέ με σκόρδο και βούτυρο Τρούφας

υλικά

Εκτέλεση

  • Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά
  • Κόβουμεταμανιτάριαστα4
  • Βάζουμε 1 κ.σ. Βούτυρο Soft Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ Με Τρούφα στο τηγάνικαιρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Μόλις λιώσει το βούτυρο προσθέτουμε και τα μανιτάρια
  • Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια και καπακώνουμε
  • Αφήνουμε το τηγάνι με κλειστό καπάκι μέχρι να βγάλουν τα μανιτάρια τα ζουμιά τους
  • Μόλις είναι έτοιμα αφαιρούμε το καπάκι, δυναμώνουμε τη φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά (όχι όλα) και αφαιρούμε από τη φωτιά
  • Αδειάζουμε τα μανιτάρια σε ένα πιάτο και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό