Μακαρονοσαλάτα

Συνταγή μακαρονοσαλατας φτιαγμένη με στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ, από τον Παναγιώτη Παπαδάκη.
ΥΛΙΚΑ
  • 250 γρ. βρασμένα ζυμαρικά βίδες
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπέρι
  • 1 πράσινη πιπερια
  • 1 κόκκινη πιπερια
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 2 κρεμμυδάκια φρεσκα
  • 2 μικρά καροτα
  • 6-7 ντοματινια

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά, προσθέτουμε ελαιόλαδο, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  2. Ψιλοκόβουμε μία πράσινη, μία κόκκινη πιπεριά και τις βάζουμε στη σειρά πάνω από τα βρασμένα ζυμαρικά.
  3. Κόβουμε το ξερό κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα τοποθετούμε και εκείνα στη σειρά ακριβώς δίπλα από τις πιπεριές.
  4. Τρίβουμε στον τρίφτη τα καρότα, τα βάζουμε μέσα στο πυρέξ και ακριβώς δίπλα τοποθετούμε τα ντοματίνια.
  5. Για τη σως γιαουρτιού, ρίχνουμε σε ένα μπολάκι το Στραγγιστό γιαούρτι 2%, τη μαγιονεζα light, το μέλι, το ελαιόλαδο, το πιπέρι, το αλάτι, τον ψιλοκομένο άνηθο, τον δυόσμο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  6. Προσθέτουμε τη σως μέσα στο πυρέξ και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
  7. Σερβίρουμε και η πιο νόστιμη, εύκολη και γρήγορη καλοκαιρινή Μακαρονοσαλάτα είναι έτοιμη να την απολαύσουμε.

Ιδανική σαλάτα για το μεσημεριανό ή το βραδινό σας!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμη πίτσα σε 5’
Νηστίσιμη πίτσα σε 5’
Συνταγή ογκρατέν ζυμαρικών
Συνταγή ογκρατέν ζυμαρικών
gliko se potiri
Γλυκάκι στο ποτήρι με βελούδινη κρέμα σε 5 λεπτά
Γλυκάκι στο ποτήρι με βελούδινη κρέμα σε 5 λεπτά