Μακαρονοσαλάτα

υλικά

Εκτέλεση:

 

1.Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά (βίδες), προσθέτουμε ελαιόλαδο, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
2.Ψιλοκόβουμε μία πράσινη ,μία κόκκινη πιπεριά και τις βάζουμε στην σειρα πάνω από τα βρασμένα ζυμαρικά.
3.Κόβουμε το ξερό κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα τοποθετούμε και κείνα στην σειρά ακριβώς διπλα από τις πιπεριές.
4.Τρίβουμε στον τρίφτη τα καρότα τα βάζουμε μέσα στο πυρέξ και ακριβώς δίπλα τοποθετούμε τα ντοματίνια.
5.Για την σως γιαουρτιού ρίχνουμε σε ένα μπολάκι το Στραγγιστό γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ, την μαγιονεζα light, το μέλι, το ελαιόλαδο, το πιπέρι, το αλάτι ,τον ψιλοκομένο άνηθο ,τον δυόσμο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
6.Προσθέτουμε την σως μέσα στο πυρέξ και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
7.Σερβίρουμε και η πιο νόστιμη, εύκολη και γρήγορη καλοκαιρινή Μακαρονοσαλάτα είναι έτοιμη να την απολαύσουμε.

Ιδανική σαλάτα για το μεσημεριανό ή το βραδινό σας!!

Καλή σας επιτυχία!!!