Εκτέλεση:
1.Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
2.Σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά ρίχνουμε το Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ μαζί με το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να λιώσει.
3.Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το ανακατεύουμε.
4.Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το προσθέτουμε και εκείνο μέσα στο τηγάνι.
5.Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια και τα προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι ανακατεύοντας όλα τα υλικά πολύ καλά.
6.Ρίχνουμε πιπέρι, αλάτι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 8-10 λεπτά.
7.Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το φιλέτο στήθος κοτόπουλο.
8.Αποσύρουμε από τη φωτιά το τηγάνι και ρίχνουμε σε ένα μπολ τα μαγειρεμένα μανιτάρια.
9.Ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι το Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ, το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κομμάτια κοτόπουλου.
10.Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας τα σε χαμηλή φωτιά για 10-15 λεπτά και προσθέτουμε πιπέρι και αλάτι.
11.Σε ένα γυάλινο δοχείο μετράμε το Ρόφημα Καρπός Βρώμη Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης ΟΛΥΜΠΟΣ, προσθέτουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως.
12.Το προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι και ανακατευουμε πολύ καλά.
13.Ρίχνουμε τα μανιτάρια, το θυμάρι, το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
14.Σερβίρουμε με ρύζι basmati, και το πιο νόστιμο και ελαφρύ κοτόπουλο αλά κρεμ είναι έτοιμο να το απολαύσετε!!
Καλή σας επιτυχία!!