Εκτέλεση
- Bάζουμε σε μια κατσαρόλα το 1,5 λίτρο Γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7%, τη ζάχαρη, ανακατεύουμε και αφήνουμε μέχρι να βράσει.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα 500 ml Γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7%, το νισεστέ και ανακατεύουμε.
- Μόλις βράσει το γάλα, ρίχνουμε το μείγμα του νισεστέ στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσει και να βγάζει φουσκάλες.
- Προσθέτουμε τις βανιλίνες και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι 24 εκ. στη φωτιά και απλώνουμε την άχνη.
- Αδειάζουμε λίγο λίγο την κρέμα και περιμένουμε περίπου 5΄-7΄ μέχρι να βγάζει η κρέμα καφέ φουσκάλες.
- Αφήνουμε να κρυώσει τελείως και την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
- Ξεφορμάρουμε αναποδογυρίζοντας το τηγάνι πάνω σε μια πιατέλα.