Καζάν Ντιπί

υλικά

Εκτέλεση

  • Bάζουμε σε μια κατσαρόλα το 1,5 λίτρο Γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7%, τη ζάχαρη, ανακατεύουμε και αφήνουμε μέχρι να βράσει.
  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα 500 ml Γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7%, το νισεστέ και ανακατεύουμε.
  • Μόλις βράσει το γάλα, ρίχνουμε το μείγμα του νισεστέ στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσει και να βγάζει φουσκάλες.
  • Προσθέτουμε τις βανιλίνες και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι 24 εκ. στη φωτιά και απλώνουμε την άχνη.
  • Αδειάζουμε λίγο λίγο την κρέμα και περιμένουμε περίπου 5΄-7΄ μέχρι να βγάζει η κρέμα καφέ φουσκάλες.
  • Αφήνουμε να κρυώσει τελείως και την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
  • Ξεφορμάρουμε αναποδογυρίζοντας το τηγάνι πάνω σε μια πιατέλα.