Cheesecake OREO

Απολαυστική συνταγή για Cheesecake OREO με βούτυρο αγελάδος και κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη
ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
krema-galaktos-35-packshot-gallery-0
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε 24 τριμμένα μπισκότα oreo, προσθέτουμε το λιωμένο Βούτυρο αγελάδος, ανακατεύουμε με πιρούνι και βάζουμε το μείγμα μας σε τσέρκι 20×20 εκ. με στρωμένη λαδόκολλα. 
  2. Στρώνουμε το μείγμα και το βάζουμε για 10 λεπτά στην κατάψυξη. 
  3. Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα τυρί, χτυπάμε με το μίξερ χειρός, προσθέτουμε τη βανιλίνη, τη ζάχαρη, την Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και χτυπάμε μέχρι να σφίξει το μείγμα μας. 
  4. Προσθέτουμε 8 σπασμένα μπισκότα oreo, ανακατεύουμε απαλά και στρώνουμε την κρέμα στο τσέρκι.
  5. Βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και κόβουμε σε κομμάτια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμη πίτσα σε 5’
Νηστίσιμη πίτσα σε 5’
Συνταγή ογκρατέν ζυμαρικών
Συνταγή ογκρατέν ζυμαρικών
gliko se potiri
Γλυκάκι στο ποτήρι με βελούδινη κρέμα σε 5 λεπτά
Γλυκάκι στο ποτήρι με βελούδινη κρέμα σε 5 λεπτά