Αφράτο banana bread χωρίς μάγια σε 5 λεπτά

Πεντανόστιμη συνταγή για αφράτο banana bread χωρίς μάγια, σε 5 λεπτά με ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη, από τον Παναγιώτη Παπαδάκη
ΥΛΙΚΑ
  • 3 ώριμες μπανάνες
  • 2 μέτρια αυγά
  • 170 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 70 γρ. ηλιέλαιο
  • 4-5 σταγόνες υγρή βανίλια
  • 140 γρ. Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
  • 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 100 γρ. τρούφα σοκολάτας
ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις μπανάνες, την καστανή ζάχαρη, τα αυγά και με ένα πιρούνι τα σπάμε πολύ καλά.
  2. Ρίχνουμε το ηλιέλαιο, τις σταγόνες βανίλιας, το Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη  και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  3. Προσθέτουμε το μπέικιν, το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
  4. Προσθετουμε την τρούφα σοκολάτας και αναμιγνύουμε πολύ καλά το μείγμα.
  5. Αλευρολαδώνουμε μια φόρμα 30×11 εκ. και προσθέτουμε το μείγμα.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 170 °C για 60-65 λεπτά.
  7. Το αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά και έπειτα το ξεφορμάρουμε πάνω σε μια σχάρα.

Το πιο νόστιμο και αφράτο banana bread είναι έτοιμο να το απολαύσετε!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμη πίτσα σε 5’
Νηστίσιμη πίτσα σε 5’
Συνταγή ογκρατέν ζυμαρικών
Συνταγή ογκρατέν ζυμαρικών
gliko se potiri
Γλυκάκι στο ποτήρι με βελούδινη κρέμα σε 5 λεπτά
Γλυκάκι στο ποτήρι με βελούδινη κρέμα σε 5 λεπτά