Όλοι οι παραγωγοί μας έχουν ένα κοινό:

Αγαπάνε αυτό που κάνουν!

ΠΑΡΑΓΩΓΟI

Αγελαδινού Γάλακτος

Όνομα
Παυλίδης Ιορδάνης – Παυλίδης Άνθιμος
Περιοχή:
Νέα Σάντα Κιλκίς
producer image

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο κος Ιορδάνης και ο αδερφός του, Άνθιμος, αποτελούν την τρίτη γενιά κτηνοτρόφων στην οικογένειά τους. Γεννήθηκαν στη φύση και δίπλα στα ζώα του πατέρα τους, ο οποίος όντας κτηνοτρόφος μία ολόκληρη ζωή, έκανε τη συμβίωση και την αγάπη για τα ζώα, βίωμα των παιδιών του.

Το 2001 αποτελεί την αφετηρία τους στη βιολογική γεωργία με καλλιέργειες βιολογικού τριφυλλιού, βίκου, σίκαλης και καλαμποκιού ενώ το 2017 έκαναν το επόμενο βήμα με τη βιολογική κτηνοτροφία με 100% ιδιοπαραγώμενες ζωοτροφές.

Όπως είναι φυσικό, άνθρωποι σε καθημερινή επαφή με τη φύση δε θα μπορούσαν παρά να αγαπούν αυτό που κάνουν! Ο κος Ιορδάνης λέει πώς «είμαστε χώρα που παραδοσιακά αγαπάει την κτηνοτροφία κι εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση! Προσωπικά, ξέρω τα ζώα μου ένα-ένα! Νιώθω από το περπάτημά τους και μόνο εάν είναι καλά ενώ η ελεύθερη βόσκηση στο κτήμα μου τα βοηθάει να παραμείνουν υγιή και να νιώθουν χαρούμενα. Σεβόμαστε τη φύση τους»!

Δείχνοντας τις εκτάσεις απέραντου πράσινου στις οποίες ζουν τα ζώα τους, ο κος Άνθιμος συμπληρώνει: «Αυτή, εν μέρει, είναι και η φιλοσοφία της ΟΛΥΜΠΟΣ. Γι’ αυτό και συμμετέχουμε στην προσπάθειά της, προσφέροντας καθαρές τροφές με αποτέλεσμα, αγνό και ποιοτικό γάλα. Η ΟΛΥΜΠΟΣ τραβάει μπροστά και εμείς μαθαίνουμε από τον τρόπο σκέψης της. Γι’ αυτό προτείνω ανεπιφύλακτα στις μητέρες το βιολογικό μας γάλα».

general farmer image
general farmer image