Φιλέτο κοτόπουλο με λευκή σάλτσα

ΥΛΙΚΑ:
  • 3 φιλέτα κοτόπουλου (900 γρ)
  • 500 γρ. Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ (2 κούπες)
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 40 γρ. ελαιόλαδο (4 κτσ)
  • 25 γρ. κορν φλάουρ
  • Μπαχάρι
  • 1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • Αλάτι κατά βούληση
  • πιπέρι

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

  • Ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • Ρύζι μπασμάτι
ΠΡΟΪΟΝ
karpos-vromi-packshot-gallery-0
Βρώμη
Βρώμη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Χαράζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν χρώμα και να καραμελώσουν.
  2. Τα αποσύρουμε απο το τηγάνι σε ένα πιάτο και τα αφήνουμε στην άκρη.
  3. Ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το μπαχάρι, το σκόρδο σε σκόνη και τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ, το κορν φλάουρ, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε συνεχώς πάνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
  5. Βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου ξανά μέσα στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά ακόμη.
  6. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και ρύζι μπασμάτι.

Το πιο νόστιμο φιλέτο κοτόπουλο με μια υπέροχη λευκή σάλτσα!!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
1
Πρωτεϊνική Μους Σοκολάτας από την elektraps
Πρωτεϊνική Μους Σοκολάτας από την elektraps
proteinikos-kormos-gefsi-mpiskoto-lemoni
Πρωτεϊνικός Κορμός με γεύση μπισκότο-λεμόνι από την elektraps
Πρωτεϊνικός Κορμός με γεύση μπισκότο-λεμόνι από την elektraps
keik-kolokithas-me-giaourti
Κέικ κολοκύθας με γιαούρτι
Κέικ κολοκύθας με γιαούρτι