Ζαμπονοκασερόπιτα με 4 υλικά

ΥΛΙΚΑ
  • 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
  • 470 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • Κίτρινα τυριά της αρεσκείας μας, τριμμένα
  • Ζαμπόν ή παριζάκι, τριμμένο
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα μπολ ζυμώνουμε το αλεύρι με το αλάτι και το Στραγγιστό γιαούρτι 2%.
  2. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8 ίσα μέρη.
  3. Φτιάχνουμε 8 μπάλες.
  4. Αλευρώνουμε τα χέρια μας και την κάθε μπάλα και την ανοίγουμε.
  5. Βάζουμε μέσα τα τυριά και τα αλλαντικά και κλείνουμε μέχρι να σχηματιστεί και πάλι μια μπάλα.
  6. Αλευρώνουμε και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο.
  7. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nistisimo-aladoto-kazan-ntipi
Νηστίσιμο Αλάδωτο Καζάν Ντιπί
Νηστίσιμο Αλάδωτο Καζάν Ντιπί
keik-choris-avga
Κέικ Χωρίς Αυγά
Κέικ Χωρίς Αυγά
tirokoulourakia-se-5-lepta
Υπέροχα τυροκουλουράκια σε 5’
Υπέροχα τυροκουλουράκια σε 5’