Στην κανάτα του μπλέντερ ρίχνουμε το τυρί cottage, το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Φιστίκι ΟΛΥΜΠΟΣ, το μέλι, το avocado, τα καβουρδισμένα φιστίκια, τις βανιλίνες και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε ένα λείο παχύρευστο μείγμα.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ 20χ12 εκ. και το αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 12 ώρες μέχρι να παγώσει.
Σερβίρουμε με σπασμένο φιστίκι Αιγίνης, μέλι ή ότι άλλο μας αρέσει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Καλοκαιρινό Smoothie Bowl με Κεφίρ και Φρούτα του Δάσους