Κολοκυθόσουπα

ΥΛΙΚΑ
  • 1 μικρή κολοκύθα
  • 10 ντοματίνια
  • 1 μικρό κρεμμύδι κόκκινο
  • 3 καρότα
  • 1 κεφάλι σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 350 ml καυτό νερό
  • 1 κύβος ζωμός λαχανικών
  • 200 ml Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ
ΠΡΟΪΟΝ
karpos-vromi-packshot-gallery-0
Βρώμη
Βρώμη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε την κολοκύθα στη μέση και αφαιρούμε τα σπόρια.
  2. Τη βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι καθαρισμένο και κομμένο στη μέση, τα ντοματίνια, τα καρότα, το κεφάλι σκόρδο ολόκληρο και ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  3. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200 για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
  4. Ρίχνουμε τα λαχανικά στο μπλέντερ μαζί με έναν κύβο ζωμό λαχανικών διαλυμένο σε καυτό νερό.
  5. Βάζουμε το μείγμα σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ και βράζουμε για 2΄.
  6. Σερβίρουμε σε πιάτο και ραντίζουμε με λίγο έξτρα Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ και μαϊντανό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
afrato-dixromo-voutirenio-keik
Αφράτο Δίχρωμο Βουτυρένιο Κέικ
Αφράτο Δίχρωμο Βουτυρένιο Κέικ
troufakia-fraoulas-me-sokolata
Τρουφάκια Φράουλας με Σοκολάτα
Τρουφάκια Φράουλας με Σοκολάτα
zamponoturopitakia-sto-lepto
Ζαμπονοτυροπιτάκια στο λεπτό
Ζαμπονοτυροπιτάκια στο λεπτό