Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα, το αλάτι, τη ζάχαρη, το κακάο και ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, το μηλόξιδο και ανακατεύουμε για 10’’.
Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε για άλλα 10’’.
Προσθέτουμε το μείγμα υγρών στο μείγμα στερεών και ανακατεύουμε για 15’’.
Βάζουμε το μείγμα σε 2 ταψάκια 20 εκ. στρωμένα με λαδόκολλα ή σε μια μεγάλη φόρμα για κέικ.
Χτυπάμε το ταψάκι 3 φορές ώστε να φύγει ο αέρας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 για περίπου 30’.
Το αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε προαιρετικά με άχνη ή γλάσο.