ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
BLOG
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Εύκολα Κρεμώδη Ζυμαρικά με σάλτσα κολοκύθας!
Αλμυρές
Chef
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ζυμαρικά ριγκατόνι
550 γρ. κολοκύθα
250 γρ. ντοματίνια
1 λευκό κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδου
200 γρ.
Χωριάτικο Λευκό Τυρί ΟΛΥΜΠΟΣ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Δενδρολίβανο
2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
220 γρ. νερό από τα ζυμαρικά
ΠΡΟΪΟΝ
Χωριάτικο λευκό τυρί
Χωριάτικο λευκό τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα πυρεξ ρίχνουμε την κομμένη κολοκύθα, τα ντοματίνια, το κρεμμύδι και τις σκελίδες σκόρδου.
Βάζουμε στη μέση του πυρέξ το
Χωριάτικο Λευκό Τυρί ΟΛΥΜΠΟΣ
και προσθέτουμε από πάνω ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, δενδρολίβανο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200°C για 35-40 λεπτά.
Σε αλατισμένο νερό που έχει έρθει σε σημείο βρασμού ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε μπλέντερ ρίχνουμε τα ψημένα λαχανικά, τη πάπρικα, αλάτι, νερό από τα ζυμαρικά και πολτοποιούμε πολύ καλά.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα ανακατεύουμε και σερβίρουμε με κεφαλοτύρι, μπούκοβο και λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Πρωτεϊνική Μους Σοκολάτας
Πρωτεϊνική Μους Σοκολάτας
Πρωτεϊνικός Κορμός με γεύση μπισκότο-λεμόνι από την elektraps
Πρωτεϊνικός Κορμός με γεύση μπισκότο-λεμόνι από την elektraps
Κέικ κολοκύθας με γιαούρτι από την elektraps
Κέικ κολοκύθας με γιαούρτι από την elektraps