Εύκολα Κρεμώδη Ζυμαρικά με σάλτσα κολοκύθας!

ΥΛΙΚΑ
  • 500 γρ. ζυμαρικά ριγκατόνι
  • 550 γρ. κολοκύθα
  • 250 γρ. ντοματίνια
  • 1 λευκό κρεμμύδι
  • 3 σκελίδες σκόρδου
  • 200 γρ. Χωριάτικο Λευκό Τυρί ΟΛΥΜΠΟΣ
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Δενδρολίβανο
  • 2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • 220 γρ. νερό από τα ζυμαρικά
ΠΡΟΪΟΝ
XWRIATIKO 394X520
Χωριάτικο λευκό τυρί
Χωριάτικο λευκό τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα πυρεξ ρίχνουμε την κομμένη κολοκύθα, τα ντοματίνια, το κρεμμύδι και τις σκελίδες σκόρδου.
  2. Βάζουμε στη μέση του πυρέξ το Χωριάτικο Λευκό Τυρί ΟΛΥΜΠΟΣ και προσθέτουμε από πάνω ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, δενδρολίβανο.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200°C για 35-40 λεπτά.
  4. Σε αλατισμένο νερό που έχει έρθει σε σημείο βρασμού ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  5. Σε μπλέντερ ρίχνουμε τα ψημένα λαχανικά, τη πάπρικα, αλάτι, νερό από τα ζυμαρικά και πολτοποιούμε πολύ καλά.
  6. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα ανακατεύουμε και σερβίρουμε με κεφαλοτύρι, μπούκοβο και λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
1
Πρωτεϊνική Μους Σοκολάτας
Πρωτεϊνική Μους Σοκολάτας
proteinikos-kormos-gefsi-mpiskoto-lemoni
Πρωτεϊνικός Κορμός με γεύση μπισκότο-λεμόνι από την elektraps
Πρωτεϊνικός Κορμός με γεύση μπισκότο-λεμόνι από την elektraps
keik-kolokithas-me-giaourti
Κέικ κολοκύθας με γιαούρτι από την elektraps
Κέικ κολοκύθας με γιαούρτι από την elektraps