Ζουμερό Φιλέτο Κοτόπουλο με Λευκή Σάλτσα

υλικά

1.Χαράζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν χρώμα και να καραμελώσουν.

2.Τα αποσύρουμε απο το τηγάνι σε ένα πιάτο και τα αφήνουμε στην άκρη.

3.Ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το μπαχάρι, το σκόρδο σε σκόνη και τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά.

4.Προσθέτουμε το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ, το κορν φλάουρ, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε συνεχώς πάνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.

5.Βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου ξανά μέσα στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά ακόμη.

6.Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και ρύζι μπασμάτι.

 

Το πιο νόστιμο φιλέτο κοτόπουλο με μια υπέροχη λευκή σάλτσα!!