– Μέθοδος Εκτέλεσης –
- Κόβουμε σε κύβους το ζαμπόν και το κασέρι και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ.
- Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και βουτυρώνουμε με ένα πινέλο ένα ταψί.
- Απλώνουμε στο ταψί τρία φύλλα κρούστας και τα βουτυρώνουμε ένα ένα.
- Προσθέτουμε πάνω στα φύλλα λίγο από το μείγμα ζαμπόν-κασέρι
- Απλώνουμε από πάνω ένα ακόμα φύλλο, βουτυρώνουμε και προσθέτουμε πάλι λίγο από τα μείγμα ζαμπόν-τυρί. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
- Στο τέλος πρέπει να τελειώσουμε με τρία βουτυρωμένα φύλλα.
- Χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια.
- Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το γάλα και το υπόλοιπο λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
- Περιχύνουμε το μείγμα των αυγών στην πίτα.
- Ψήνουμε την πίτα στους 190C για μια ώρα περίπου.