Ζαμπονοτυρόπιτα με φύλλο κρούστας και κασέρι ΟΛΥΜΠΟΣ

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Κόβουμε σε κύβους το ζαμπόν και το κασέρι και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ.
  • Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και βουτυρώνουμε με ένα πινέλο ένα ταψί.
  • Απλώνουμε στο ταψί τρία φύλλα κρούστας και τα βουτυρώνουμε ένα ένα.
  • Προσθέτουμε πάνω στα φύλλα λίγο από το μείγμα ζαμπόν-κασέρι
  • Απλώνουμε από πάνω ένα ακόμα φύλλο, βουτυρώνουμε και προσθέτουμε πάλι λίγο από τα μείγμα ζαμπόν-τυρί. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
  • Στο τέλος πρέπει να τελειώσουμε με τρία βουτυρωμένα φύλλα.
  • Χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια.
  • Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το γάλα και το υπόλοιπο λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
  • Περιχύνουμε το μείγμα των αυγών στην πίτα.
  • Ψήνουμε την πίτα στους 190C για μια ώρα περίπου.