Βελουτέ σούπα τυριού με μπρόκολο

υλικά

  • Λιώνουμε το βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
  • Ρίχνουμε το αλεύρι στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη πάστα.
  • Προσθέτουμε το νερό σιγά σιγά ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός.
  • Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ και ανακατεύουμε.
  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το μπρόκολο, το καρότο, και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Βράζουμε για 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.Προσθέτουμε την πάπρικα, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
  • Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε το κίτρινο τυρί , και χτυπάμε με το ραβδομπλέντερ μέχρι να διαλυθούν και να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους.
  • Σερβίρουμε με έξτρα κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ και πασπαλίζουμε με πάπρικα και πιπέρι.