- Λιώνουμε το βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
- Ρίχνουμε το αλεύρι στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη πάστα.
- Προσθέτουμε το νερό σιγά σιγά ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ και ανακατεύουμε.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το μπρόκολο, το καρότο, και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Βράζουμε για 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.Προσθέτουμε την πάπρικα, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
- Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε το κίτρινο τυρί , και χτυπάμε με το ραβδομπλέντερ μέχρι να διαλυθούν και να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους.
- Σερβίρουμε με έξτρα κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ και πασπαλίζουμε με πάπρικα και πιπέρι.
Βελουτέ σούπα τυριού με μπρόκολο
υλικά

